Årsmöte 2017

Årsmötet hölls planenligt den 3 juni, kl. 10 i Djuröskolans matsal. Deltagarantalet var runt 20 personer, lite mindre än vanligt.

Alla var överens om det mesta och Peter Wennersten, som ledde mötet, kunde t o m dra tillbaka sin motion, eftersom styrelsen redan planerade en genomgång med entreprenören för att få bättre ordning på snöröjningen nästa vinter. Och för att få bättre specning av vad som gjort och vad resp åtgärd kostat.

Det gamla verksamhetsåret gick med lite överskott, det ser inte det nya ut att göra.

Nya i styrelsen blev, enligt valberedningens förslag, Marie Silander och Christer Borg efter Mia Kronkvist och Per Hulin (som blir suppleant igen) samt som suppleant Mona Surtell efter Joachim Werr. Delförnyelse blev det även bland revisorerna.

Under övrigt noterades att en Telia-mast planeras som torde medföra extra belastning på Lillgärdsvägen. Farthinder diskuterades. Och en viss oro ventilerades pga många främmande fordon på våra vägar.  Misstänkta iakttagelser borde kunna rapporteras på hemsidan (det är möjligt för alla att skriva i vårt Vägforum). Fiber för Internet börjar bli klart, men alla har inte fått möjlighet att ansluta (pga för få intresserade i något delområde).

Mia fick blomster som tack för sina insatser, och pingstaftonen fortsatte (med ett årsmöte till för boende vid Svarthöjdsvägen).

Årsmöteshandlingar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.