7 mars: Skräpplockardag 27 mars

Nu är det snart dags för årets skräpplockardag på Djurö som ordnas för tredje året i rad i samband med Earth Hour. Dagen arrangeras av Anna Olsson (Annas Djurbod), Stiftelsen Djurens Ö Wildlife rescue och Djurö Byalag.

Ett fint initiativ för att göra fina Djurö renare! Så sätt på handskarna, ta med en plockpåse och gör en insats under lördagspromenaden.

Mer information finns på Djurö Byalags hemsida, www.djurobyalag.se. Där skriver arrangörerna bland annat ”Anmäl er via e-post till info@djurobyalag.se eller via evenemanget på Facebook, och ange gärna i vilket område ni önskar plocka. Anna Olsson (Annas Djurbod) kommer att finnas vid Midsommarängen på Djurö, där de som behöver kan hämta sopsäckar/plockpåsar. På detta sätt kan vi lättare sprida ut oss och täcka en större yta. Har ni inte möjlighet att kasta skräpet/köra till grovsoporna efteråt, kan ni ställa det vid Midsommarängen på Djurö så löser vi det.”

PS. Vägföreningens årliga vägstädning äger rum den 27 maj. DS

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.