12 oktober: I sista minuten. Framkomligheten kan påverkas av tung transport onsdag 13 oktober. Slanguddsvägen berörs särskilt.

Onsdagen 13 oktober kommer en tung transport framföras till Slanguddsvägen 14 A via Högmalmsvägen. Detta kan komma att störa framkomligheten på de berörda vägarna. Tyvärr finns det en risk att det kommer att vara svårt att passera Slanguddsvägen 14 A mellan klockan 10-13 eftersom både lastbil och kranbil kommer att stå där för avlastning.

Vi ber om ursäkt för att vi inte haft möjlighet att informera om detta tidigare, men vägföreningen har inte nåtts av informationen förrän nu. Eventuella frågor måste vi därmed hänvisa till fastighetsägaren till Slanguddsvägen 14 A.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.