27 april: Inbjudan till vår gemensamma städdag 13 maj

Nu är det snart dags för vår årliga städdag då vi med gemensamma krafter ser till att våra vägar är farbara. Alla medlemmar får brevutskick med informationen men för säkerhets skull så lägger vi ut det här också. Vi hoppas självklart att så många som möjligt som kan ställer upp och gör en insats. Varmt välkomna!

Datum: 13 maj
Starttid: 9.00

Samlingsplatser:
• Brevlådorna på Svarthöjdsvägens början för Lidvägen samt Svarthöjdsvägen med bivägar
• Slangudden vid stora svängen vid stamfastigheten
• Korsningen Högmalmsvägen/Lillgärdsvägen

När vi är klara ca kl. 12.00 bryter vi och tar en gemensam fika vid Högmalmsbadet till vilket det ordnas med mackor och kaffe samt dryck för barnen. För att vi ska kunna planera för fikat vill vi att ni anmäler om ni vill vara med. Anmälan görs per mail till styrelsen@hogmalmarna.se senast den 5 maj.

Om ni har frågor så finns kontaktuppgifter till styrelsen HÄR

Mer information finns också i bifogad PDF som innehåller det brev som skickats ut från styrelsen:

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.