19 juli: Nu aviseras årsavgifterna

Nu är det dags att betala in årsavgiften och fakturorna kommer inom kort att skickas ut. Vi ber er därför hålla koll på post och försändelser eftersom dessa skickas ut från en central tjänst till alla samtidigt, och till den adress/de adresser som laddas in automatiskt via lantmäteriet.

Eftersom det pågår ett förslag om momsplikt för samfälligheter har vi enligt beslutet vid årsmötet i år inte höjt avgiften, men förberett så att en del av avgiften motsvarar momsen i det fall det blir beslutat om detta. Momsdelen är enbart en ”räkenskapsteknisk” del och förändrar inget för dig som fastighetsägare. Fastighetsägare betalar sitt andelstal till fullo.

För de fastigheter som har flera fastighetsägare skickas i normalfallet faktura ut till respektive ägare med belopp motsvarande ägarandel, och samtliga ska därför betalas för att uppnå hela avgiften för fastigheten.

De fastighetsägare som i fortsättningen önskar få en samlingsfaktura till enbart en av ägarna till fastigheten, kan kontakta DHVF för begäran om detta på e-mail till ordf.dhvf@gmail.com.

Önskar alla en vacker och skön sommar!

Styrelsen

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.