17 maj: Valberedningen efterlyser personer till styrelseuppdrag inför årsmötet den 10 juni

På årsmötet den 10 juni ska bland annat en ny styrelse väljas. Föreningens valberedning har till uppgift att ta fram förslag och efterlyser nu personer som kan ställa upp och vara med i styrelsen. Vill du eller vet du någon lämplig – hör av dig till Urban Logelius eller Martin Lundberg – kontaktuppgifter finns under KONTAKT. Här nedanför kan du läsa mer i meddelandet från valberedningen.

Efterlysning från valberedningen !!!

Det är vi som är medlemmar i föreningen som kan sitta med i styrelsen. Vi i valberedningen har en tuff uppgift att försöka fylla alla platser i föreningens styrelse.

Vid årsstämman kan nya styrelsemedlemmar väljas av stämman. Det är viktigt att det finns ett engagemang i föreningens styrelse. Utan en styrelse tvingas föreningen att köpa in dessa tjänster till en ganska häftig kostnad.

Vi i valberedningen söker i år en styrelsesuppleant och en ordförande.

Vi skall normalt vara 3 st i valberedningen så finns det någon intresserad så är ni hjärtligen välkomna att stötta föreningen viktigaste funktion.

Ofta när vi gör våra rundor för att ragga nya kandidater är det ofta att vi stöter på att det ej passar i år eller liknande.

Ett önskemål att alla innehavare av tomter längs vårt vägnät drar sitt strå till stacken.

Hör gärna av dig till nån av oss – våra kontaktuppgifter finns under KONTAKT.

Med vänliga hälsningar

Martin Lundberg & Urban Logelius

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.